szerző:
hvg.hu

A karácsonyi pulóverek sok helyen kötelező elemei az ünnepi készülődésnek. Most a Microsoft is készített egyet, ha már lúd legyen kövér alapon: a legrondább a Windows-logót tették rá.

Karácsony 2018
Belevágtunk ismét, karácsonyra készülünk. Nem is nagyon tehetünk mást, hiszen közeledik, érkezik, mi pedig várjuk. Még akkor is, ha tudjuk, mennyit rohangálunk majd előtte, hányszor szeretnénk túl lenni rajta. De közben szeretjük, és ez a lényeg. A magunk részéről úgy döntöttünk, elkísérjük olvasóinkat vásárolni, ott leszünk, ha főz, ajándékot csomagol, beleszólunk, tippeket adunk. Fogadjanak el útitársnak!
A cikksorozat támogatója a Samsung

Ha nem lehettek ott, legyetek együtt! A Galaxy összeköt. Ismerd meg ünnepi okostelefon, táblagép és viselhető kiegészítő kínálatunkat!

hirdetés
Friss cikkek a témában

A karácsony nem csak az égősorról, a forralt borról és a mézeskalácsról ismert, hiszen ebben az időszakban az ünnepi szezont idéző felsőruházatok is megsokasodnak. Főleg pulóverekből találni “izgalmas” darabokat, a gyártók egy ideje pedig versenyt űznek abból, ki tud cikibbet készíteni.

Most nem várt szereplő szállt be a versenybe, ugyanis a Microsoft is legyártott egyet, amelyhez a Windows kezdeti korszakából származó platformját használta fel: a pulcsit a 95-ös Windows jól ismert logója díszíti.

A sárga, kék, zöld és piros színekben látható ikon valószínűleg sokak emlékezetébe bevéste magát, már csak különlegessége miatt is. És tegyük hozzá: mert ennél rondább Windows-logó azóta sem készült, így aztán nem volt nehéz megjegyezni.

©

A pulóver egyelőre nem kerül kereskedelmi forgalomba, a Microsoft először ugyanis szeretné felmérni, mekkora igény volna rá, s ha kellő visszajelzést kapnak, úgy néhányat a legnagyobb rajongóknak biztosan kiosztanak. Azt viszont nem tudni, kik és milyen elv mentén lesznek jogosultak rá.

A techológiai vállalatok közül a Google is előszeretettel vesz részt a karácsonyi készülődésben: tavaly térképen lehetett követni a Télapó útját, idén pedig beszélgetni is lehet vele.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Orbán telefonon beszélt Trump külügyminiszterével

Orbán telefonon beszélt Trump külügyminiszterével

Rektor: Nem indul vizsgálat a szegedi egyetem rektorhelyettesének "ügyében"

Rektor: Nem indul vizsgálat a szegedi egyetem rektorhelyettesének "ügyében"

Vajna egyik legfontosabb vállalatában egy titokzatos amerikai cég lett a többségi tulajdonos

Vajna egyik legfontosabb vállalatában egy titokzatos amerikai cég lett a többségi tulajdonos

Sokkal könnyebb lesz a földhivatali ügyintézés, ha valóra válik a kormány terve

Sokkal könnyebb lesz a földhivatali ügyintézés, ha valóra válik a kormány terve

Merkel és Macron, a két gyengélkedő vezető menti meg Európát?

Merkel és Macron, a két gyengélkedő vezető menti meg Európát?

Napkeltétől kutatnak tovább a Premier League-csatár repülője után

Napkeltétől kutatnak tovább a Premier League-csatár repülője után