szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Még az is lehet, hogy valósággá válik egy hetek óta keringő pletyka, és az Apple tényleg nem tesz majd töltőt az új iPhone dobozába.

Kíváncsi lett rá az Apple, hogy mihez kezdenek vásárlói az új iPhone mellé kapott töltőfejekkel, a cég ezért egy több opcióból álló kérdőívet juttatott el a fogyasztókhoz – írta az 9to5Mac. A kérdéssort e-mailben küldi ki az amerikai gyártó néhány felhasználónak.

A kérdőív azért is érdekes, mert lassan hetek óta arról hallani, hogy sem az EarPods vezetékes fülhallgató, sem a telefonhoz tartozó töltőfej nem kerül bele az iPhone 12 dobozába, mivel nem igazán használják őket. Ennek oka, hogy a rendre új iPhone-t vásárlók nem szabadulnak meg a régi kiegészítőktől, amelyek így folyamatosan gyűlnek.

A már kiküldött kérdőívekben egyelőre csak a töltőfej sorsáról érdeklődik az Apple. A válaszlehetőségek egyike, hogy a vásárlónak egyáltalán nincs szüksége az újabb töltőfejre, mert már van egy otthon, így általában elajándékozza, esetleg eladja azt. De olyan válasz is szerepel a kérdőívben, hogy a fogyasztó ugyan nem válik meg a kiegészítőtől, de nem is használja azt aktívan.

Az Apple legutóbb a MacBook Prók miatt interjúvolta meg a közönségét; akkor az érdekelte őket, hogy vásárlóik mennyire használják a laptop jack-csatlakozóját. Ez utóbbi komponens végül nem került ki számítógépből, de a töltőfej elhagyása akár valósággá is válhat. Ha így lesz, az Apple máris elkezdhetett gondolkodni, mit rak majd a kikerülő elem helyére, mert egyesek szerint valamivel illő lenne betömni a felszabaduló helyet.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mészáros Lőrinc tőzsdei cége átveheti a hatalmat a CIG Pannónia Biztosítónál

Mészáros Lőrinc tőzsdei cége átveheti a hatalmat a CIG Pannónia Biztosítónál

Három kiló drogot találtak egy érdi férfi házában

Három kiló drogot találtak egy érdi férfi házában

Minek köszönheti Vaszily Miklós, hogy végrehajtóból tulajdonossá vált?

Minek köszönheti Vaszily Miklós, hogy végrehajtóból tulajdonossá vált?