Megcsinálták a beltéri BBQ-gépet, amellyel úgy lehet a konyhában barbecue-zni, hogy nem lesz füstszagú a lakás
Az otthoni barbecue-záshoz jó GE Profile Smart Indoor Smoker a téli szezon egyik leghasznosabb konyhai újdonsága lehet.
hvg.hu
A GE BBQ-sütője akkora, mint egy mini hűtőszekrény, így az asztalon és a legtöbb konyhapulton is elfér. Ehhez képest meglepő a gyártói ígéret, miszerint egy 14 kilós húst is el lehet vele készíteni.
Magát a sütést elektromos rendszer végzi. Ehhez jön az Active Smoke Filtration nevű technológia, amely fapelletből hoz létre füstöt. Az eredmény a gyártó szerint egy olyan étel, amely a hagyományos, kültéri barbecue-zás ízvilágát hozza, a lakás telefüstölése nélkül.
Az eszköz öt különböző füstfokozottal rendelkezik, emellett pedig hat húsfajtát is beállíthatunk: marhaszegy, tarja, lapocka, csirkeszárny, csirkemell és lazac.
GE Profile
A géppel köretek is készíthetők.
GE Profile
A Smoke and Hold funkcióval a háztartási gép 24 órán át melegen tartja az ételt.
A Smart Indoor Smoker január végétől válik elérhetővé az Egyesült Államokban, 1000 dolláros, nyers átszámítással mintegy 346 ezer forintos áron.
Fél évig 5-6 ember volt kíváncsi a kertészeti tanácsaira, ma már közel kétszázezres követő tábora van Szomoru Miklós „Egy kertész kertje Pilisszentkereszten” blogjának. A kertészmérnök szerint, aki brit mintára magánkert-látogatásokat is szervez, nem kell heti 8 óránál többet dolgozni azért, hogy bárkinek virágzó oázássá váljon a kertje. Erre a legjobb példa virágpompában úszó birodalma.