szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Lassan teljesen megszűnik a hajdanán elég erős (és híres) magyarországi játékfejlesztési piac (Imperium Galactica...

Lassan teljesen megszűnik a hajdanán elég erős (és híres) magyarországi játékfejlesztési piac (Imperium Galactica, emlékszik még valaki?). A Heroes Of Might And Magic legújabb epizódja különösen kedves volt szívünknek (sok hibája ellenére is), hiszen teljes egészében magyar fejlesztésű játékról volt szó. Bár a stúdió megszűnése egyelőre csak pletyka, mivel az Ubisoft és a Black Hole sem nyilatkozik, sajnos komoly esély van rá, hogy a híresztelés igaznak bizonyul (egy BH alkalmazott indította el a találgatást a hivatalos fórumra írt panaszoktól hemzsegő bejegyzésével).

Bár a stúdió játéka egytől-egyik igényes és nemzetközi szintű munkák, az Armies of Exigo, a Warhammer: Mark of Chaos és a Heroes 6 sem hozott annyit a konyhára, hogy a cég továbbra is üzemelni tudjon. Ráadásul igen előnytelen szerződést kötöttek az Ubisoft-al a Heroes 6 kapcsán: a Black Hole csak kétmillió eladott példány után kezdene részesedni a bevételekből, ezt a határt pedig nem sikerült túllépni. Hogy mi lesz a Heroes 6 javításokkal és esetleges kiegészítőkkel arról nincsenek információk, valószínűleg egy másik Ubisoft csapat veszi át a sorozat további gondozását.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Állj félre, Boston Dynamics: elkészült a robot, ami önmagát tanította meg járni – videó

Állj félre, Boston Dynamics: elkészült a robot, ami önmagát tanította meg járni – videó

Hamarosan a teljes felsőoktatásban kiépül a pártállami rendszer

Hamarosan a teljes felsőoktatásban kiépül a pártállami rendszer

651 ezer oltást adományoz az EU a balkáni országoknak

651 ezer oltást adományoz az EU a balkáni országoknak