szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Michael Robertson, az MP3tunes.

Michael Robertson, az MP3tunes.com alapítója tegnap bejelentette: a folyamatos perek az EMI és a többi zenekiadó részéről, anyagilag ellehetetlenítették a céget és a szolgáltatás, ezért csődvédelmet kértek. Az Mp3tunes az egyik ős-zenemegosztó portálból, az mp3.com-ból fejlődött ki, az utóbbi években már mint „mp3locker” (a felhasználók itt tárolhatják és innen hallgathatják zenéiket) működött.

Bár az mp3locker szolgáltatások nem minősülnek fájlcserélnek és elvileg legálisak is (a Google is üzemeltet ilyen szolgáltatást például), Robertson cége folyamatos támadások és pereskedés alatt állt a kiadók részéről. Valószínűleg nem bocsátották meg neki az mp3.com-os időszakot, a legendás oldal ugyanis valóban fájlcsere szolgáltatásnak indult.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hivatalos: jön az új Downton Abbey-film

Hivatalos: jön az új Downton Abbey-film

Alig lesz tavaszi méz idén a hideg miatt

Alig lesz tavaszi méz idén a hideg miatt

Levegővétel az intenzív osztályon: kinek jusson?

Levegővétel az intenzív osztályon: kinek jusson?