szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Mio mostantól elérhetővé teszi az „Élettartam térkép frissítést” a legtöbb Mio készülék vásárlásakor.

A Mio mostantól elérhetővé teszi az „Élettartam térkép frissítést” a legtöbb Mio készülék vásárlásakor. A felhasználók,  az eszközük regisztrációját követően, évente négy alkalommal jutnak hozzá a legújabb  térképfrissítésekhez  egészen  az eszköz élettartamának végéig.

A Mio készülékek eddig is a „Legújabb Térkép Garanciával” kerültek forgalomba, annak érdekében, hogy a vezetőknek  a legfrissebb térképeket  biztosítsák, mivel az úthálózatok
állandóan változnak és bővülnek.
A Mio „Élettartam Térkép-frissítés” mostantól a legtöbb készülék teljes élettartamára elérhetővé teszi a felhasználóknak, hogy navigációs eszközük segítségével eljussanak céljukhoz. A  frissített térkép funkció azt is lehetővé  teszi  számukra, hogy megtalálják az újonnan nyílt éttermeket, múzeumokat  és egyéb izgalmas új helyeket, melyeket nem szeretnének kihagyni.

Közösségi térképek
A Mio „Élettartam térkép-frissítés” szerteágazó források felhasználásával biztosítja a térképek megbízhatóságát. A térkép  adatokat több tízezer globális forrásból rögzíttetik és ellenőrzik, kezdve egészen a kormányzati dokumentumoktól és  közbiztonsági tisztségviselőktől az építőipari vállalatokon és  tehergépkocsi-vezetőkön át, a specializált szakterületen  dolgozókig. Figyelembe veszik továbbá a műholdas és légi felvételeket, valamint a mobil térképészeti egységek által  generált  adatokat. Ezen felül a gépkocsivezetők több milliós közösségétől kapott és ellenőrzött adatokat is kulcsfontosságú forráskánt kezeli a Mio. Ez különösen a ritkán lakott, más források által kevésbé feldolgozott környékeken fontos. Ily módon a térkép felhasználók globálisan növekvő közössége maga is hasznos adatokkal járul hozzá a jövő digitális térképeihez.

Könnyű regisztráció
Minden felhasználó megkapja az „Élettartam térkép-frissítést”, amennyiben 30 napon belül regisztrálja új Mio készülékét az alábbi oldalon. Néhány egyszerű lépés után egy aktiváló kulcsot kap a képernyőjén, utasításokkal, és üzenetet a megadott e-mail címre, minden  alkalommal, amikor egy új térkép áll rendelkezésre.  A térképek mindaddig rendelkezésre állnak, amíg a termék hasznos élettartama (az az időszak, amikor a Mio képes  támogatni/szervizelni a terméket) le nem jár, vagy a Mio nem kap frissített térkép adatokat vagy támogató szoftvert a beszállítójától, függően attól, hogy melyik következik be előbb.
Életreszóló verhetetlen navigációs élmény

Elérhetőség
Az  „Élettartam  térkép-frissítéssel”  ellátott  Mio Spirit 487, 680, 685 és 687-es készülékek november közepétől kaphatóak Magyarországon a főbb elektronikai áruházakban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egyre hevesebbek az Etna kitörései – videó

Egyre hevesebbek az Etna kitörései – videó

Hegyekben állnak a vakcinák a német raktárakban

Hegyekben állnak a vakcinák a német raktárakban

Maruzsa Zoltán: Jókai nem lehet vita tárgya

Maruzsa Zoltán: Jókai nem lehet vita tárgya