szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Lexmark bejelentette két új adatkezelési SmartSolution alkalmazását Olyan, az okostelefonok funkcionalitására...

A Lexmark bejelentette két új adatkezelési SmartSolution alkalmazását Olyan, az okostelefonok funkcionalitására emlékeztető szoftveres megoldásokról van szó, amelyek a Lexmark bizonyos nyomtató eszközeinek érintőképernyőin érhetőek el, anélkül, hogy a felhasználóknak szükségük lenne számítógépeikre. Mindezzel könnyebbé válik a dokumentumok feltöltése egy megosztott hálózatra, és ugyancsak egyszerűbb lesz a dokumentumok letöltése és kinyomtatása onnan.

A Lexmark ingyenes „Print from Network Share” és „Scan to Network Share” SmartSolutions megoldásainak funkciói a következők:

Szkennelés megosztott hálózatra: Csökkenthető a fontos információk elvesztésének kockázata azáltal, hogy közvetlenül a saját megosztott hálózatra szkenneljük és töltjük fel a dokumentumokat.

Nyomtatás megosztott hálózatról: Mindig közvetlen kapcsolatot biztosít az üzleti dokumentumokkal, hogy igény szerint kinyomtathassuk őket a megosztott hálózatról.

A megoldások alkalmazásával a felhasználók a következő előnyökre tehetnek szert:

Hálózati mappa: A megoldásokat egyszer kell összekötni a kívánt hálózati mappával a telepítés alatt.

Könnyen feltölthető dokumentumok: Egy gomb megnyomásával tölthetők fel a fontos dokumentumok egy specifikus mappába a megosztott hálózaton belül. Kiválasztható akár a dokumentum neve, akár a típusa.

Nyomtatás megosztott hálózati mappából: A dokumentumok egyszerűen kinyomtathatók akár a személyes, akár a megosztott hálózati mappából. A leggyakrabban használt fájl is egy egyszerű gombnyomással nyomtatható ki a megosztott hálózatról. Ha több fájlt nyomtatunk rendszeresen, összetett megoldásokat is beállíthatunk, majd az érintőgomb megnyomásával nyomtathatjuk ki a dokumentumokat.

Dokumentumkezelés: Könnyen kezelhetővé teszi a dokumentumokat a megosztott hálózati mappán keresztül. Hasznos lehet azoknak a felhasználóknak, akiknek sokféle dokumentumot kell kezelniük.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A tőzsdéknek tetszik, hogy Biden átvette a hatalmat

A tőzsdéknek tetszik, hogy Biden átvette a hatalmat

Halálra késeltek egy 19 éves fiatalt a IX. kerületben

Halálra késeltek egy 19 éves fiatalt a IX. kerületben

Fucsovicsot nem zökkenti ki a melbourne-i karantén

Fucsovicsot nem zökkenti ki a melbourne-i karantén