szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Carter Nicholas, a DataSource szóvivője (ez a cég méri az Amazon számára a Kindle eladási és előrendelési adatait)...

Carter Nicholas, a DataSource szóvivője (ez a cég méri az Amazon számára a Kindle eladási és előrendelési adatait) szerint, az előrendelési időszakban, szeptember 28. és október 28. között, már több mint félmillió Kindle Fire találta gazdára.

 Ez a szám csak a közvetlen webes értékesítésre vonatkozik, Nicholas szerint nagyjából ugyanennyi tablet kelt el a Best Buy és Staples üzleteiben is. A teljes előrendelési darabszámot egy és másfél millió darabra becsüli a DataSource. A Kindle Fire ezekkel az impozáns adatokkal az egyetlen olyan táblagép lehet, ami valóban megszorongatja majd az iPad-eket. November 15-től ráadásul további tizenhatezer viszonteladónál (köztük olyan nagy hálózatok, mint a Best Buy, Target, Walmart, Staples, Sam's Club, RadioShack, Office Depot) lehet majd előrendelni, illetve később megvásárolni a Fire-t, így becslések szerint az Amazon gépe legalább olyan jól, sőt lehet jobban fogy majd mint az Apple sztárgépe.

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!