szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az 1dl.

Az 1dl.us oldalt mindenkinek érdemes felvenni a könyvjelzői vagy kedvencei közé, mert innen könnyen el lehet érni a legfontosabb webes eszközöket. Az ablak bal oldalán találjuk a szolgáltatások listáját, ami folyamatosan bővül. Ha itt kiválasztjuk valamelyiket, akkor a középső részen ennek megfelelő mezők és információk jelennek meg.

Így például többek között egyetlen kattintással megtudhatjuk azokat az információkat a gépünkről, amiket mások is láthatnak, generálhatunk rövidített URL címeket, ellenőrizhetjük jelszavunk erősségét, és létre is hozhatunk nagy biztonságú jelszavakat, képeket oszthatunk meg vagy készíthetünk eldobható e-mail-címet.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!