szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Bár QR kódokat elsősorban mobillal szokott használni az embert (magazinokban, hirdetéseken egyre gyakoribb ez a...

Bár QR kódokat elsősorban mobillal szokott használni az embert (magazinokban, hirdetéseken egyre gyakoribb ez a fajta kényelmi megoldás), azért előfordulhat, hogy éppen a számítógépen böngészve akadunk egy olyanba, amelynek információira (link, névjegy, szöveg stb.) szükségünk lenne.
Ha Chrome-ot használunk, ilyenkor sem kell zavarba jönnünk, hiszen az ingyenes QRreader kiegészítővel egy kattintással megfejthetjük a kérdéses weboldalon elhelyezett QR kód titkát. Ha telepítettük a kiegészítőt, csak kattintsunk a jobb egérgombbal a QR kódra, majd a Read QR code from image menüpontra. Így azonnal megnyílik a "kódba zárt" weboldal, vagy megjeleníthetjük a szövegeket, telefonszámokat stb.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
„Most mindenkinek úgy marad a haja, ahogy van”

„Most mindenkinek úgy marad a haja, ahogy van”

7 ezernél több új fertőzöttet találtak, elhunyt 146 beteg

7 ezernél több új fertőzöttet találtak, elhunyt 146 beteg

Bukarest is zár, Temesváron állandó kijárási korlátozás lesz

Bukarest is zár, Temesváron állandó kijárási korlátozás lesz