szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Sony hat Gold Award díjat kapott a rangos International Forum Design Awards (iF) müncheni díjátadó ceremóniáján...

A Sony hat Gold Award díjat kapott a rangos International Forum Design Awards (iF) müncheni díjátadó ceremóniáján, ami a valaha elért legjobb eredmény az iF fennállása óta. A több mint 4300 nevezett termékből mindössze hatvan készülék kapott arany fokozatú elismerést. A Gold Awards díjat a következő termékek nyerték el: BRAVIA NX720 tévé, Sony Tablet S, Cyber-shot DSC-TX55, “α” NEX-C3, “α” NEX-7 és az NXCAM NEX-FS100EK professzionális kamera.

„A gyönyörű design nem öncélú, hanem a felhasználó és a multimédiás tartalmak (fényképek, videók, alkalmazások) közötti interakciót, kommunikációt segíti”. - emelte ki az iF zsűrije a díjazott Sony termékeknél. Mivel a szórakoztató elektronikában ma a minőségi tartalmak mellett a lejátszási lehetőségek színvonala is kiemelten fontos, a Sony nagyon büszke a hat Gold Award elismerésre.

„Megtiszteltetés, hogy az iF díjazta azt a törekvésünket, amelyet az összes termékkategóriánkban szeretnénk megvalósítani: célunk olyan időtálló design megoldások fejlesztése, amelyek nem csak jól néznek ki, de egyszerűsítik a tartalmak elkészítését, lejátszását és megosztását is.” – mondta Tak Kawagoi, a Sony Design Center Europe igazgatója.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Magyar EP-képviselők: Az Európai Unió végét jelentheti, ha engednek Orbánnak

Magyar EP-képviselők: Az Európai Unió végét jelentheti, ha engednek Orbánnak

Máris felfüggesztették Nicolas Sarkozy korrupciós perét

Máris felfüggesztették Nicolas Sarkozy korrupciós perét

Női vezetője lehet az Egyesült Államok hírszerzésének

Női vezetője lehet az Egyesült Államok hírszerzésének