szerző:
nyüzsi
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Azt elmúlt napok bővelkedtek a Bajnai Gordon október 23-ra tervezett visszatérésével kapcsolatos vicces fordulatokban, de a Millamédia ma mindenen túltett.

Mint tudjuk, a Milla nem látja szívesen a parlamenti ellenzék pártjait a Szabad Sajtó útján, ennek megfelelően az MSZP, az LMP és a DK hivatalosan távol marad a nagygyűléstől, bár a szocialisták a tüntetésen való részvételre biztatják tagjaikat. Az LMP és a DK több országgyűlési képviselője is szembe megy pártja hivatalos álláspontjával, és meghallgatja Bajnai Gordont; ahogy Tamás Gáspár Miklós is tartja magát eredeti szándékához, és felszólal a gyűlésen, miután úgy látja, az esemény végül nem Bajnai Gordon „kampánynyitója” lesz.

Az ügyben eddig az LMP két szárnya, a DK elnöke és képviselőinek egy része, valamint a Milla és a Szolidaritás esett egymásnak, de minden abszurditást überelt a tüntetés szervezőinek félhivatalos lapja, a Millamédia, amely ma címlapsztorivá emelte az Átlátszó Kis Oligarchahatározójának mai darabját. Mint arról beszámoltunk, az Átlátszó ma Bajnai Gordonnal, a „rejtőzködő oligarchával” foglalkozott sorozatában.

Bajnai a Millamédián
©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!