szerző:
nyüzsi
Tetszett a cikk?

És még hülye is. Csak szólunk.

A Facebookon köztudomásúlag könnyen megismerhetjük mások érdeklődési körét és nézeteit, ami izgalmas tevékenység, különösen, ha az illető olyan magas közpozíciót birtokol a közmédiában, mint Siklósi Beatrix. A hölgyről lehet tudni, hogy botrányos körülmények közt távozott a köztévétől anno, miután meghívta az Éjjeli menedék című műsorba David Irving közismerten zsidógyűlölő történészt; később is számos jelét adta, hogy nem nagyon utálja a nemzetiszocialista eszmét – pl. egy ízben nyilatkozott a köztünk élő „antimagyarokról”, és a velük szembeni „nemzeti önvédelem” szükséges voltáról. Mindez valamiért nem akadályozta meg a kormányt abban, hogy 2012-ben visszavegye a kolleginát, de nem ám kávét főzni. Jelen pillanatban az érdemekben gazdag úrhölgy az MTVA elnökének kulturális főtanácsadója, egyben a Táncsics-díj kuratóriumának tagja. Nos, „mi jár a fejedben”, kedves Bea?

A kolleginának humorérzéke is van, lelkesen osztogat az FB-oldalán egy viccet, melyből kiviláglik, hogy akinek nem fehér a bőrszíne és nem keresztény a vallása, az bizony munkakerülő, bruhaha:

És hát rajong Horthy Miklósért, ami nem gond, persze, még ha Gój Motorosoktól származik is a megosztás.

A hunhíren meg a kurucinfón talált értékeket is közkinccsé teszi a kulturális főtanácsadó, „cigókról” és  „holoagymosásról”:


Mély műveltségét mutatja, hogy az összehasonlító vallástörténet és numizmatika területén sem járatlan. Íme, a Táncsics-kuratórium tagjának ismeretterjesztő igényű posztja:

Siklósi Facebook-oldaláról simán megtudhatjuk azt is, kik és hogyan mozgatják a nemzetközi politikát:

És a féltő honszeretet ihlette figyelmeztetésekkel is találkozhatunk, amelyek rámutatnak az igazi veszélyre:


Teljesen természetes, hogy minderről Balog Zoltán miniszter úr éppúgy nem tudott, mint Szaniszló Ferenc patologikus nézeteiről, hiszen – mint kifejtette – az ilyesmi ellenkezik mind az ő személyes hitvallásával, mind a kormány szemléletmódjával. Feltehetőleg az MTVA vezetője sem tudott arról, hogy kulturális főtanácsadójának gondolkodása egy hatelemis nyilas hülyegyerek szintjén mozog, és ezt még hirdeti is.
Úgyhogy ezúton jeleznénk a problémát, tisztelettel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
WHO-igazgató: A védőoltások nem tüntetik el teljesen a koronavírust

WHO-igazgató: A védőoltások nem tüntetik el teljesen a koronavírust

Nem mozdultak az álláspontok, Morawiecki Merkelnek is belengette a vétót

Nem mozdultak az álláspontok, Morawiecki Merkelnek is belengette a vétót

Négyezer egészségügyi alkalmazottat „talált” az Emmi a járvány második hullámára

Négyezer egészségügyi alkalmazottat „talált” az Emmi a járvány második hullámára