Tetszett a cikk?

Egy iraki állampolgár életét vesztette és 23 - közülün négy súlyosan - megsebesült szerdán két autóbuszon, amikor pokolgép robbant mellettük Bagdadban.

A robbanás célpontja valószínűleg egy közelben elhaladó amerikai katonai gépkocsioszlop lehetett. A robbanószerkezetet akkor hozták működésbe, amikor az amerikai járművek elhaladtak, a robbanás azonban két polgári buszt rongált meg súlyosan. A merényletben amerikai katona nem sérült meg - közölte az amerikai 1. Páncélos Hadosztály szóvivője. Az iraki rendőrség tájékoztatása szerint a pokolgépet az út szélén helyezték el - írta a Reuters. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Lángosért állt sorba, betörték az NB1-es kézilabda edző orrát

Lángosért állt sorba, betörték az NB1-es kézilabda edző orrát

Elpusztult Paula, a világ legidősebb lajhárja

Elpusztult Paula, a világ legidősebb lajhárja

Már több mint 730 ezren haltak meg a koronavírus-járványban

Már több mint 730 ezren haltak meg a koronavírus-járványban