Tetszett a cikk?

A múlt héten gyanús körülmények között elhunyt Roman Cepov vállalkozóról, Putyin egykori testőréről egyértelműen kiderült, hogy megmérgezték.

A boncolás kimutatta, hogy hatalmas adag leukémia elleni gyógyszert kevertek az ételébe, s ez két hét alatt lassan, de biztosan végzett vele - írja a Magyar Rádió Online. Cepov, aki mint az új hatalom szinte minden fontos embere a biztonsági szolgálatból jött, jelentős szerepet játszott Szentpéterváron és az elnöki adminisztrációban is befolyásos embernek számított. Egyik legfontosabb üzleti vállalkozása egyébként éppen a biztonsági szektor, az őrző-védő szolgáltatás volt. De emellett szinte mindennel foglalkozott, még filmek finanszírozásával is.Az ügy azért is kínos, mert Putyin és csapata azzal az ígérettel lépett a színre, hogy felszámolja a politikai hatalom és illegális alvilági struktúrák összefonódását, főként pedig rendet teremt. Az ilyen jellegű leszámolások, gyilkosságok, mint amelynek most Cepov az elnök jó embere is áldozatul esett meglehetősen rossz fényt vetnek az orosz, ezen belül is a szentpétervári viszonyokra.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az ügyészség M. Richárd letartóztatását kéri

Az ügyészség M. Richárd letartóztatását kéri

Radar360: Orbán propagandáját nem veszik be, de Merkellel van egy közös titka

Radar360: Orbán propagandáját nem veszik be, de Merkellel van egy közös titka

Porsche-verő divatterepjáró lett az új VW Tiguan R

Porsche-verő divatterepjáró lett az új VW Tiguan R