szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Károly wales-i herceget elszomorítja, hogy alattvalóiban nincs együttérzés Camilla Parker-Bowles-szal való viszonyával kapcsolatban.

"Azt hittem, hogy a britek együttérzők. De ezt nem nagyon tapasztalom" - mondta a brit trón örököse egy interjúban, amelyet Gavin Hewitt, a BBC újságírója készített vele még 2003-ban, szófiai látogatásakor.

Az interjú része annak a kötetnek, amelyet Hewitt hamarosan megjelentet Lélek a jégen: egy élet a hírekben (A soul on ice: a life in news) címmel. A könyvben, amelyből az El País című spanyol napilap idézett, a herceg egyebek mellett elárulta, hogy kínzóan hat rá honfitársainak magatartása, és nem érti, hogy miért nem tekintenek jóindulattal kedvesére, főleg Diana hercegnő halála óta.

"Egész életemben mások mondták meg nekem, hogy mit kell tennem, és ebbe belefáradtam. Magánéletem iparrá változott. Az emberek pénzt csinálnak belőle. Én csak békét akarok. A királyi méltóságoknak is van joguk a magánéletre" - panaszolta az 57 éves trónörökös.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mikor kell az áfát hozzáadni az árhoz?

Mikor kell az áfát hozzáadni az árhoz?

Spórolás helyett csak reménykednek a magyarok, hogy az állami nyugdíj elég lesz

Spórolás helyett csak reménykednek a magyarok, hogy az állami nyugdíj elég lesz

120 év börtönre ítélték az amerikai szexszekta vezetőjét

120 év börtönre ítélték az amerikai szexszekta vezetőjét