szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Helybenhagyta a Kúria a Fővárosi Törvényszék jogerős döntését: Nyíri-Kovács Patríciának Bora Borán kell elválnia koreai származású francia férjétől, aki ellen az ügyészség Magyarországon vádat emelt – olvasható a pénteki Népszabadságban.

Magyarországon élő családja szerint azonban a nő nem szabad akaratából él Bora Borán. Ezt támasztja alá az a tény is, hogy a magyar ügyészség személyi szabadság megsértése és más bűncselekmények miatt tavaly szeptemberben vádat emelt a férj ellen.

Jánó Christopher ügyvéd, a férj jogi képviselője azt nyilatkozta a Népszabadságnak, ha az anya nem ragaszkodott volna ahhoz, hogy a válóper Magyarországon legyen, már túl lennének az egészen.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!