szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Mikola István írta alá a magyar kormány részéről New Yorkban azt a megállapodást, amelynek értelmében az UNICEF-szolgáltatóközpont épül a magyar fővárosban. A 300 budapesti alkalmazott a világszervezet bérszámfejtését, HR-ügyeit gondozza, valamint informatikai segítségnyújtást is végez majd.

Egyezményt írt alá az Egyesült Nemzetek Gyermekalapja (UNICEF) Globális Szolgáltató Központjának budapesti megalapításáról hétfőn New Yorkban Anthony Lake, az UNICEF ügyvezető igazgatója és Mikola István külügyi államtitkár.

Az UNICEF székházában aláírt fogadóország-megállapodás nyomán a magyar fővárosban felállítandó központ több mint 300 alkalmazottja a gyermekjoggal, gyermekvédelemmel, gyermek-életminőséggel és árva gyermekek ügyével foglalkozó világszervezet bér- és számlafeldolgozását, részben az emberierőforrás-ügyeit fogja intézni és egyúttal informatikai segítségnyújtást is végez. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Jelentősen csökkent a Tesla Model 3 európai ára

Jelentősen csökkent a Tesla Model 3 európai ára

Új tévécsatornát indít Mészárosné Kelemen Beatrix cége

Új tévécsatornát indít Mészárosné Kelemen Beatrix cége

Kikapott a görögöktől a magyar női vízilabda-válogatott

Kikapott a görögöktől a magyar női vízilabda-válogatott