szerző:
hvg.hu

A város Notting Hill nevű negyedében három embert ismeretlen, „ártalmas” anyaggal öntöttek le a rendőrség szerint.

Újabb savas támadás történhetett Londonban: a Sky News értesülései szerint a rendőröket kedd délután riasztották a város Notting Hill nevű negyedébe, mert három embert eddig ismeretlen, „ártalmas anyaggal” öntöttek le a Westbourne Grove-on.

A mentők ellátták majd kórházba szállították az áldozatokat. A hatóságok még dolgoznak a támadáshoz használt anyag azonosításán, a helyszínt két tűzoltókocsi fertőtleníti, és tíz tűzoltó biztosítja a környéket.

Az utóbbi időben Londonban egyre több olyan támadás történt, amikor az áldozatokat maró anyaggal öntötték le. Tavaly áprilisban egy szórakozóhelyen történt támadás után 12 embert kellett kórházba vinni, tavaly augusztusban pedig a Notting Hill-i fesztiválon spriccelte le valaki savval a résztvevőket.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!