Tóta W. Árpád
Tóta W. Árpád

Engem igazán nem zavar, ha valaki hülye, amíg a négy fal között marad. A nyilvánosságot, különösen a gyerekeket azonban óvnunk kell a hülyeséget népszerűsítő hatásoktól.

In memoriam Jörg Haider & Pim Fortuyn

Például aki a homoszexualitást börtönnel büntetné, azt nyugodtan el lehetne vinni egyenesen a parlamentből a kóterba.

Kemény, szigorú, fegyelmező lépésekkel meg lehetne előzni az állandó botrányokat. Egy nap alatt át lehet tolni a parlamenten a törvényt, amely szerint aki nagy nyilvánosság előtt náciskodik, azt jó színben tünteti fel vagy ilyen rendezvényről beszámol, az szabadságvesztéssel büntetendő. Súlyosbító körülmények: csoportosan, felfegyverkezve, előre megfontoltan, valamint azonos neműekkel.

Tiszaeszlár, te baromállat? Vérvád? Durr egy kettőtől nyolc évig terjedő! Buzitörvényeket hoznál, hülyegyerek? Három év letöltendő! Aki pedig a népszerűsítés szándéka nélkül, csak véletlenül buzizza-zsidózza el magát, netán nemzeti radikális jelképeket visel, annak százötvenezer forint pénzbírság és közmunka Kelet-Magyarországon.

Na, ez hogy tetszik? Egyet nem lehet mondani: hogy igazságtalan volna. Kifejezetten keresztényi lenne, egyrészt mert szemet szemért, másrészt mert amit a te atyafiaidnak kívánsz, azt érdemled te is.

Semmivel sem megalapozottabb ennél a melegek elleni törvényjavaslat. Mert lehet, hogy őszerintük a homoszexualitás magatartászavar, viszont valószínűleg még többen vannak azok, akik szerint meg a jobbikosság az. És az efféle nyilatkozatok után meglehetős magabiztossággal ki lehet jelenteni: aki eztet elhiszi, szamarabb a lónál. Aki a plagizált vérvádas szövegből sem állapította meg, hogy ez az idióták pártja, az maga is idióta, sajnálom. A magyar melegek például ezek után bizonyára így gondolják, és ők vannak legalább félmillióan. Plusz még azok, akik ezeknek csak ismerősei, barátai, vagy enélkül is látják, hogy a törvényjavaslat beterjesztője manifeszt elmebeteg. Lehet, hogy eddig a politikán kívül éltek, de most már biztos szavazók. Még nem tudják, kire, csak a Jobbiknak rossz legyen.

Érted, drága honfitársam, azt magyarázom, hogy ennyi erővel, mint amit ti sportolás meg értelmes hobbi helyett a gyűlöletbe fektettek, be lehetne tiltani akár titeket is. Ha ehhez csak annyi kell, hogy valakinek ne tetsszen egyik vagy másik életmód, akkor ez a ti köteletek az akasztásotokhoz. És nagyon kérem, ne jöjjön a nemzeti radikális derékhad az örök keresztény értékekkel, mert mind tudjuk, hogy azokat leszarják ők is. Hiszen az egész eszme ezek tagadása, egy merő barbárság. Nemzeti radikálisnak lenni, lássuk be végre: deviancia.

Igen, az volna az igazságos, ha ez a tempó senkire nem lenne érvényes, csak a nácikra, akik szorgalmazzák. És lehet, hogy ez volna a gyógymód is. Hátha mosolygó, megvilágosodott emberek jönnének elő az illegalitásból és a munkatáborokból, felismerve, hogy ők is csak egy kisebbség, és rossz dolog elnyomott másságnak lenni, ezért ők se próbálják többé ezt tenni senkivel.

Sajnos ehhez aligha lesz töke Orbán Viktornak. Ő a Klubrádióval meg filozófusokkal szeret bokszolni. A nácikkal inkább sakkozni. Marad az evolúciós megoldás, ha az isten tétlen. A nemzeti büszkeség, amely arra késztet, hogy higgyük: a magyarok elsöprő többsége okosabb, óvatosabb és érzékenyebb annál, mint amit ezek a nyomorult bohócok képzelnek róla. És akkor lassacskán észreveszik, hogy nem mennek semmire a bunkóságukkal és a bunkóikkal, a tehetséges politikusok pedig lelépnek, mert észreveszik, hogy a modern, európai értelemben vett fasizmus sokkal tágabb teret jelent számukra, mint ez a rakás futóbolond.

Semmi sem idegesíti jobban a trollt, mint ha átnéznek rajta. Alapvetően ez is a kezelésének a módja, de a felépülésééig még várható, hogy egyre elkeseredettebb hisztirohamokkal próbál figyelmet kelteni. És közben egyre többet hibázik. Használjuk ki ezt, nevessünk rajtuk, de azért ne felejtsük el: magatartászavaros, segítségre szoruló embertársaink ők. Közügyekben kijelölt gyámjuk illetékes.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények! Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
Újabb razzia volt a Fészeknél

Újabb razzia volt a Fészeknél

Már vannak gyanúsítottak az észak-írországi újságíró-gyilkosság ügyében

Már vannak gyanúsítottak az észak-írországi újságíró-gyilkosság ügyében

Egy maffiaügy miatt korábban már ült börtönben az érsekújvári savas támadó

Egy maffiaügy miatt korábban már ült börtönben az érsekújvári savas támadó

Nemcsak bátor, vakmerő volt egy sofőr Kabán

Nemcsak bátor, vakmerő volt egy sofőr Kabán

Használt lakásokra vették fel a legtöbb hitelt tavaly

Használt lakásokra vették fel a legtöbb hitelt tavaly

Elvitték a több mint négymilliárdos lottónyereményt

Elvitték a több mint négymilliárdos lottónyereményt