Itt letöltheti a legnépszerűbb, ingyenes vírusirtókat

2012. szeptember 14., péntek, 22:05 • Utolsó frissítés: 2012. szeptember 14., péntek, 22:10
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ;

A legtöbb számítógép-használó az avast! víruskeresőt és a Microsoft biztonsági szoftvert választja, derül ki az OPSWAT legfrissebb felméréséből. A népszerűségi lista első három helyén jó, mégis ingyenes programok állnak.

Szoros verseny alakult ki a víruskereső programok népszerűségi listájának dobogóján. Az OPSWAT AppRemover szoftverének segítségével gyűjtött, több mint 140 ezer felhasználótól származó adatok alapján szeptemberben az avast! Free antivirus a legnépszerűbb vírusvédelmi megoldás, de a Microsoft Security Essentials mindössze 0,2 százalékkal maradt el az első helyezettől. A harmadik az Avira Free Antivirus, és bár itt a távolság kissé nagyobb, az Avira 2,4 százalékos növekedési ütemét figyelve jól látszik, hogy ez is népszerű szoftver mostanában.

A lista negyedik helyén az ESET NOD32-je áll, ötödik helyen pedig az AVG ingyenes verziója. Ez utóbbi szoftvernek az elmúlt havi csökkenés után némi löketet adhat, hogy a napokban jelent meg legújabb kiadása.

Fotó:


Itt letöltheti a legnépszerűbb, ingyenes vírusirtókat
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


Balázs Csaba: „Én mindig innen rendelek: http://emobi.hu” » Titkosügynökök mobiltokja

Nem kell letölteni: ez a funkció eleve benne lesz az iOS 8-ba

Nem kell letölteni: ez a funkció eleve benne lesz az iOS 8-ba

Az, hogy az Apple együttműködik egy közkedvelt app mögött álló céggel, előrevetíti, hogy egy remek funkció kerül mobil operációs rendszere...

még több hír »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X