Egy ilyen helyzet is tud nagyon vicces lenni, csak az első sorban kell ülni.

Nem nagyon hallottunk még olyan közlekedési dugóról, amiben bárki is szívesen ücsörgött volna. Ha épp a júliusi forróságban kell állni az M7-esen a Balaton felé, vagy ha péntek délután a munkából sietne hazafelé az ember, még a szokásosnál is idegesítőbb lehet a vánszorgás. Van viszont olyan helyzet, ami még a legmérgesebb sofőrt is megmosolyogtatja.

A coloradói Estes Park egyik útján okozott galibát egy csordányi jávorszarvas, amikor az állatok úgy gondolták, jó ötlet az úton korzózni egy kicsit. A helyszínt nem is választhatták volna meg jobban: egy kereszteződésben álldogáltak és járkáltak fel-alá, csak hogy biztos senki nem tudjon közlekedni tőlük.

A védett jávorszarvasok számát több százra teszik azon a vidéken. A hatóságok korábban arra figyelmeztették a környékbelieket, ne ingereljék az állatokat, nemrég ugyanis egy szelfizni akaró férfit ökleltek fel, mert túl közel ment hozzájuk. Ennek fényében jó döntésnek tűnik, hogy senki sem akarta arrébb tessékelni őket.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!