szerző:
hvg.hu

A sofőr nem vette észre, hogy nincs a csatornán fedlap, amikor pedig igen, már késő volt.

Gyakran hallani a hírekben, hogy ismeretlen tettesek csatornafedlapokat loptak. A dolog kifejezetten veszélyes, hiszen se az autós, se a motoros, se a kerékpáros – és úgy általában véve senki – sem számítanak arra, hogy az út adott részén nem lesz semmi, ami lezárná a csatorna nyílását, ez pedig súlyos balesethez vezet. A baleset viszont szerencsére csak ritkán következik be. Ha viszont igen, annak csúnya vége tud lenni.

Az alábbi felvételt Oroszországban rögzítette egy fedélzeti kamera, és jól látszik, hogy a fehér autó sofőrje nem, vagy csak az utolsó pillanatban veszi észre a bajt. Ez viszont már nem segített, a kocsi ugyanis ráhajtott a lyukra, ami így megdobta a kocsit, az pedig felborulva állt meg.

Arról nincs hír, hogy a sofőr megsérült-e, de az autót nem kevés összeg lesz kikalapáltatni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!