szerző:
hvg.hu

A szegedi parkolóőröket látszólag nem hatotta meg sem az összetört kocsi, sem a rendőrségi helyszínelés látható nyomainak látványa.

Nem lennénk most annak a BMW-snek a helyében, aki nemrég Szegeden a Gogol utca és a Jósika utca sarkán törte össze az autóját. Olvasónktól, Tamástól az alábbi fotókat kaptuk, ami alapján úgy tűnik, még az ág is húzza az autóst.

Az alábbi képeket csütörtökön készítettem, a BMW a Gogol utca és a Jósika utca sarkán áll. Szemmel láthatólag azért, mert az autó nekiment az utcasarkon található egyik fának

– írta Tamás.

Olvasónk szerint nemrég történhetett az eset, mert a kereszteződésben még látszódik a féknyom, illetve az autó mellett a rendőrségi helyszínelés nyomai.

©

Az autó hátulján ugyan volt rendszám, az elején viszont nem, és mivel olvasónk szerint sem a sofőr, sem más nem volt a környéken, valószínű, hogy a rendőrök vetették le azt a kocsiról – vagy leesett, ami nélkül szintén nem közlekedhet az autó.

A parkolóőröket viszont a jelek szerint nem hatotta meg a dolog, mert a baleset egyértelmű jelei ellenére feltették az autó szélvédőjére a piros csomagot

– jelezte olvasónk.

©

A fotók kapcsán megkerestük a Szegedi Közlekedési Társaság parkolási üzletágát, hogy megtudjuk, ilyen esetben a bírságolás előtt konzultálnak-e a rendőrséggel, vagy a társaság alkalmazottja saját hatáskörben dönthet-e a bírságolás mellőzéséről. Amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!