szerző:
hvg.hu

A szegedi parkolóőröket látszólag nem hatotta meg sem az összetört kocsi, sem a rendőrségi helyszínelés látható nyomainak látványa.

Nem lennénk most annak a BMW-snek a helyében, aki nemrég Szegeden a Gogol utca és a Jósika utca sarkán törte össze az autóját. Olvasónktól, Tamástól az alábbi fotókat kaptuk, ami alapján úgy tűnik, még az ág is húzza az autóst.

Az alábbi képeket csütörtökön készítettem, a BMW a Gogol utca és a Jósika utca sarkán áll. Szemmel láthatólag azért, mert az autó nekiment az utcasarkon található egyik fának

– írta Tamás.

Olvasónk szerint nemrég történhetett az eset, mert a kereszteződésben még látszódik a féknyom, illetve az autó mellett a rendőrségi helyszínelés nyomai.

©

Az autó hátulján ugyan volt rendszám, az elején viszont nem, és mivel olvasónk szerint sem a sofőr, sem más nem volt a környéken, valószínű, hogy a rendőrök vetették le azt a kocsiról – vagy leesett, ami nélkül szintén nem közlekedhet az autó.

A parkolóőröket viszont a jelek szerint nem hatotta meg a dolog, mert a baleset egyértelmű jelei ellenére feltették az autó szélvédőjére a piros csomagot

– jelezte olvasónk.

©

A fotók kapcsán megkerestük a Szegedi Közlekedési Társaság parkolási üzletágát, hogy megtudjuk, ilyen esetben a bírságolás előtt konzultálnak-e a rendőrséggel, vagy a társaság alkalmazottja saját hatáskörben dönthet-e a bírságolás mellőzéséről. Amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.