hvg.hu Itthon

Kibukott Balog Zoltán az Index videóján

Az emberierőforrás-miniszter hétfőn nyilatkozott a lapnak kalandos körülmények között. A Facebookon közzétett levelében kritizálja az újságírót, aki gyorsan válaszolt is neki.

hvg.hu Itthon

Balog: "jó partnerek" jönnek Budapestre, nem homofóbok

"Mindenkit, aki a családot támogatja, szívesen látunk" - mondta Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter az RTL Klubnak arról a rendezvényről, amelyre melegellenes és abortuszt ellenző résztvevők is érkeznek külföldről.

Papp Réka Kinga Itthon

Illatosan

Anyának lenni nem túl jó dolog. És ennek felelősei vannak.

Mizsur András Itthon

Balog maga helyett államtitkárát küldte el tárgyalni a gödi otthon ügyében

Az értelmi fogyatékkal élők jogaival foglalkozó Mental Disability Advocacy Centre (MDAC) nevű nemzetközi civil szervezet szerdán hozta nyilvánosságra azt a jelenést, miszerint a gödi Topház Speciális Otthon több lakóját – gyerekeket, felnőtteket egyaránt – bántalmazták, sokukat lekötözték vagy vasrácsos ágyakban tartották, illetve a szervezet beszámolója szerint többen szemmel láthatóan alultápláltak voltak. A Balog helyett tárgyaló államtitkár kész együttműködni a súlyos állításokat megfogalmazó szervezettel.

Windisch Judit Itthon

Hamis érettségivel próbált felvételizni a Paulay diákja

Kiderült, miért lépett fel olyan drasztikusan Balog Zoltán, aki megvonta a Paulay Alapítványi Középiskolától a jogot, hogy az intézményben bárki idén érettségit tegyen. Az Oktatási Hivatal úgy látja: az érettségin nem feltétlenül a vizsgázók felkészültségének megfelelő eredmények születnének.

Windisch Judit Itthon

Villámcsapás vizsga előtt: idén nem érettségiztethet a Paulay

Két évre elvette az érettségiztetés jogát a Paulay Alapítványi Középiskolától az illetékes miniszter. Balog Zoltán döntése alapján az érintett diákok a Bánki Donát Szakgimnáziumban vizsgáznak, a kormányhivatal által kijelölt vizsgabizottság előtt.

hvg.hu Itthon

Egy módosító javaslat átgondolására kérte Balogot az Apáczai egyik diákja

A minden tanév végén kitűnő eredményt felmutató Markos Balázs szerint a sajátos nevelési igényű tanulók számára kifejezetten hátrányos módosítást tartalmaz az a javaslat, amit április 3-án nyújtott be az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Nyílt levélben kéri ezért a minisztert, hogy gondolják át a tervezetet.

hvg.hu Itthon

Darabokra szedte a kormány csúsztatásait a CEU

Alkotmányellenesnek tartja a CEU a működését ellehetetlenítő törvényt, ezért Áder János köztársasági elnökhöz fordultak, előzetes normakontrollt kérve. Végigvették azt is, milyen hamis állításokat terjeszt róluk a minisztérium, tételesen cáfolva azokat.

hvg.hu Itthon

Megszavazták a CEU-t ellehetetlenítő törvényt

Sürgősséggel tárgyalta és fogadta el ma a Parlament az immár egyértelműen a CEU ellen hozandó törvénymódosítás vitáját és szavazását. Ebben a cikkben követtük a vitát percről percre.

1 2 3 4 5 6 7
41
A címlapról ajánljuk