hvg.hu Itthon

És akkor Orbán Viktor végre beköltözhet a budai Várba

Mi várható 2017-ben a belpolitikában és Magyarországon? Épül-szépül az ország sok-sok milliárdért tovább, jön a vizes vb, köztársasági elnököt is választanak, és kiderül az is, ki lesz a Fidesz miniszterelnök-jelöltje.

Dercsényi Dávid Itthon

Balog Zoltán kitüntette Wolf Katit és a HVG-címlapért perlő, Pride-ellenes exképviselőt

Érdekes társaságot tüntetett ki a kormány emberbaráti, szociális tevékenységéért: többek közt az utóbbi idők legalantasabb kampányába aktívan beszálló Professzorok Batthyány Körének elnökét, a pécsi vízművek fideszes visszaszerzése idején a város jogi képviseletét ellátó ügyvédet, egy melegfelvonulás-ellenes, a HVG címlapját beperlő volt fideszes képviselőt. És további, a kormánytól nem túl messze álló személyeket. Több díjon is érződik, a fideszes kapcsolatok nem jelentettek hátrányt az odaítélésnél.

Joó Hajnalka Itthon

Balog nem mond le a PISA-kudarcért, mert őt Orbán Viktor nevezte ki

Bár a katasztrofális PISA-eredmények miatt az ellenzék egy hete a távozását követeli, esze ágában sincs lemondani Balog Zoltán emberi erőforrás miniszternek. A politikus a hvg.hu-nak azt mondta: a teszt egy súlyos problémára világított rá, de éppen dolgoznak a javításán.

hvg.hu Itthon

Atv.hu: Áder jövőre leköszön, utódját nem fúrnák meg a katolikusok

Könnyen lehet, hogy 2017-től Magyarország mindhárom legfőbb közjogi méltósága református lesz. Balog Zoltán kinevezésével kapcsolatban a hírek szerint Orbán Viktort is aggasztotta a református dömping, a katolikusok azonban informálisan sem támadnák meg a jelölését - értesült az Atv.hu.

hvg.hu Itthon

Orbán nem kommentálja a botrányos PISA-eredményt

Lesújtó eredménnyel zárult a 2015-ös PISA-teszt, a magyar diákok teljesítménye nagyon visszaesett, arányaiban a jól teljesítők is kevesebben vannak az OECD átlagnál. Az oktatási államtitkár magyarázkodik, a miniszterelnök nem.

-W- Itthon

Tóta W.: Neve birkaiskola

A magyar oktatás igenis működik. Mint büntetőtábor és rituálé. Követeljük a PISA-paralimpiát!

1 2 3 4 5 6 7
39
A címlapról ajánljuk