hvg.hu Itthon

Kibukott Balog Zoltán az Index videóján

Az emberierőforrás-miniszter hétfőn nyilatkozott a lapnak kalandos körülmények között. A Facebookon közzétett levelében kritizálja az újságírót, aki gyorsan válaszolt is neki.

hvg.hu Itthon

Balog: "jó partnerek" jönnek Budapestre, nem homofóbok

"Mindenkit, aki a családot támogatja, szívesen látunk" - mondta Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter az RTL Klubnak arról a rendezvényről, amelyre melegellenes és abortuszt ellenző résztvevők is érkeznek külföldről.

Papp Réka Kinga Itthon

Illatosan

Anyának lenni nem túl jó dolog. És ennek felelősei vannak.

Mizsur András Itthon

Balog maga helyett államtitkárát küldte el tárgyalni a gödi otthon ügyében

Az értelmi fogyatékkal élők jogaival foglalkozó Mental Disability Advocacy Centre (MDAC) nevű nemzetközi civil szervezet szerdán hozta nyilvánosságra azt a jelenést, miszerint a gödi Topház Speciális Otthon több lakóját – gyerekeket, felnőtteket egyaránt – bántalmazták, sokukat lekötözték vagy vasrácsos ágyakban tartották, illetve a szervezet beszámolója szerint többen szemmel láthatóan alultápláltak voltak. A Balog helyett tárgyaló államtitkár kész együttműködni a súlyos állításokat megfogalmazó szervezettel.

Windisch Judit Itthon

Hamis érettségivel próbált felvételizni a Paulay diákja

Kiderült, miért lépett fel olyan drasztikusan Balog Zoltán, aki megvonta a Paulay Alapítványi Középiskolától a jogot, hogy az intézményben bárki idén érettségit tegyen. Az Oktatási Hivatal úgy látja: az érettségin nem feltétlenül a vizsgázók felkészültségének megfelelő eredmények születnének.

1 2 3 4 5 6 7
41
A címlapról ajánljuk