Dercsényi Dávid Itthon

A magyar fiatal munkát könnyen talál, megélhetést viszont nehezen

Egyhamar nem lesz a magyar ifjúság tömegesen rendszerkritikus és radikális – vonja le a legalaposabb hazai felmérés eredményeiből az MTA kutatója. Balog Zoltán miniszter ugyanezekből a számokból azt olvasta ki, hogy a magyar fiatal derűlátó, optimista és vagány. Az biztos, hogy magyar ifjakat már nem a munkaszerzés aggasztja a legjobban.

hvg.hu Itthon

A nagy ingatlanvásárlási roham után csendes évet zárt tavaly Balog

Tavalyelőtt jelentősen megcsappantak Balog pénzügyi tartalékai: több millió forintot költött ingatlanvásárlásokra a miniszter. Aktuális vagyonnyilatkozata alapján a 2016-os év sem az eszeveszett spórolásról szólt, de most nem látszik, mibe fektette félretett pénzét Balog.

hvg.hu Itthon

És akkor Orbán Viktor végre beköltözhet a budai Várba

Mi várható 2017-ben a belpolitikában és Magyarországon? Épül-szépül az ország sok-sok milliárdért tovább, jön a vizes vb, köztársasági elnököt is választanak, és kiderül az is, ki lesz a Fidesz miniszterelnök-jelöltje.

Dercsényi Dávid Itthon

Balog Zoltán kitüntette Wolf Katit és a HVG-címlapért perlő, Pride-ellenes exképviselőt

Érdekes társaságot tüntetett ki a kormány emberbaráti, szociális tevékenységéért: többek közt az utóbbi idők legalantasabb kampányába aktívan beszálló Professzorok Batthyány Körének elnökét, a pécsi vízművek fideszes visszaszerzése idején a város jogi képviseletét ellátó ügyvédet, egy melegfelvonulás-ellenes, a HVG címlapját beperlő volt fideszes képviselőt. És további, a kormánytól nem túl messze álló személyeket. Több díjon is érződik, a fideszes kapcsolatok nem jelentettek hátrányt az odaítélésnél.

1 2 3 4 5 6 7
39
A címlapról ajánljuk