Hercsel Adél Élet+Stílus

Teremtett-e Isten homoszexuálisokat?

A melegség 1973 óta hivatalosan sem betegség, az amerikai Nicolosi házaspár mégis heteróvá nevelné a melegeket. Eredetileg 2002-es A homoszexualitás megelőzése című könyvüket a magyar katolikus egyház hazánk egyik legnevesebb pszichiátriaprofesszorának támogatásával most mégis kiadta.

HVG Extra Business Business magazin

Mi választja el a veszteseket a győztesektől? Meg fog lepődni!

Malcolm Gladwell nem állítja, hogy ismeri a siker biztos receptjét, csupán azt mondja: a szokatlan, új utak választásával növelhetjük esélyeinket a kiugrásra. Interjú az eredetileg történésznek tanult sztárszerzővel, aki könyvei révén mára amolyan személyiségfejlesztő edzőjévé vált sokmillió olvasójának.

Prieger Zsolt Kult

Pajor Tamás: "Istennél ne akarjunk humanistábbak lenni"

"A legnagyobb művész vitán felül Isten” - vallja a szombaton Amen zenekarával nagy visszatérésre készülő Pajor Tamás, akit halálbüntetésről, gyülekezete változásairól, az iszlámról és a rá gyakorolt szövegírói hatásokról is kérdezte zenésztársa, Prieger Zsolt.

MTI Kult

Fotó: Óriási ajándékot készítettek Ferenc pápának Szegeden

Ötkötetes, kézzel írt biblia készült Szegeden több ezer ember közreműködésével. Volt köztük alkotmánybíró, sportoló, tanár, teológiai hallgató, rendvédelmi szerv képviselője, de fogvatartott is. 1983-ban kezdődött a munka. Magyarországon még soha nem másolt kézzel ennyi ember szentírást, és egyszer sem történt meg, hogy ökumenikus összefogásból szülessen meg a magyar fordítású biblia kézi másolata.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk