Dercsényi Dávid Itthon

Durvul a zuglói kampány: fiktív melegrandi oldal, gyalázkodó plakátok, feljelentés

Nagy a tét a zuglói időközi választáson, ezért az eszközökben sem válogatnak a felek – amelyik oldal megnyeri az eltűnt szocialista képviselő helyét, annak lesz többsége a mostani patt után. A Civilzugló Egyesület jelöltjének munkahelyét ismeretlenek gyalázkodó plakátokkal aggatták tele, az egyesület elnökének képével pedig egy meleg társkereső oldalt hoztak létre. A rendőrség nyomoz, a felek egymásra mutogatnak.

hvg.hu Itthon

Tarlós – lehet, hogy nem lesz miről olimpiai népszavazást rendezni

Akik másfél évvel ezelőtt támogatták az olimpia rendezését, majd most szembefordultak mindezzel, nem túl jellemesen viselkednek,elárulták ezt az ügyet és felmondták az olimpiával kapcsolatos nemzeti egységet – nyilatkozta Tarlós István budapesti főpolgámester.

Sztojcsev Iván Gazdaság

Így folytak el a milliárdok az olimpiai pályázatra

A szerényebb számítások szerint is a tízmilliárd forintot közelíti az összeg, ami eddig az olimpiai pályázatra ment el. A pályázati anyagok mellett a hazai reklámozásra költöttek nagyon sokat, az árak pedig menet közben egyre tovább nőnek.

Zelki Benjámin Itthon

Tarlósnak olimpia helyett marad egy gyaloghíd a Dagálynál

Tarlós szokásos pénteki sajtótájékoztatóján árulónak nevezte azokat az ellenzéki politikusokat, akik korábban támogatták az olimpiát, de ma már ellenzik. A főpolgármester azt is belengette, hogy ha meglesznek az aláírások, visszavonják a budapesti olimpiai pályázatot, márpedig azokból 266 ezer érkezett be. A főváros elállhatott volna a 425 milliós biciklis patakhíd megépítésétől, de szerintük az nehezen lett volna indokolható.

hvg.hu Itthon

Garancsiék épp megfelelnek a Millenáris-bővítés tenderének

Hosszú előkészítés után kedden megjelent az egykori Ipari Minisztérium Margit körúti irodaházának, illetve a mögötte lévő Ganz-gyár ipari épületeinek hűlt helyére tervezett mélygarázs, illetve a park kivitelezői tenderének kiírása – vette észre a hvg.hu. A Millenáris Szélkapu Kft. egy nettó 17 755 négyzetméter alapterületű, összesen 500 autó befogadására alkalmas mélygarázs, valamint a hozzátartozó infrastruktúra és kiszolgáló létesítmények építését várja a majdani győztes vállalkozótól.

hvg.hu Itthon

NOlimpia: kreatív fideszes, skizofrén ellenzéki polgármesterek

A fővárosi polgármesterek különböző hangzatos érvekkel próbálták a Népszava körkérdésére elmagyarázni, miért nem támogatják a népszavazást olimpiaügyben, ha amúgy népszavazáspártiak (Fidesz), illetve miért támogatják, ha amúgy megszavazták a Fővárosi Közgyűlésben (ellenzék).

Szalai Anna Gazdaság

Budapest 2024 - így nézne ki a trükkös olimpia

Akár a 8 ezermilliárd forintot is elérheti a budapesti olimpia összköltsége, ha a főváros megkapja a 2024-es rendezés jogát. A főpolgármester szerint a városfejlesztés érdekében kell az olimpia, a politikai hasznot remélő kormányzat pedig elszámolási trükkök sorát veti be, hogy spórolós világjátékokat ígérhessen.

Zelki Benjámin Itthon

Mindenkit bosszantani fog az észak-pesti rakpart

Az autósok elbukják az alsó rakparton az egyik haladási sávot, a bringások félúton kereshetik köddé váló útjukat, a gyalogosok pedig verhetik az őket a Dunától elválasztó korlátot. Információink szerint így foglalható össze az a projekt, amit az úszó-világbajnokság után hagynának a budapestieknek.

1 2 3 4 5 6 7
210
A címlapról ajánljuk