Hont András Itthon

Újabb baloldali bukás felé: a gondosan eltervezett káosz

„Szavazzatok ránk, hogy legyen állásunk” – nagyjából ezzel az üzenettel tudják a baloldali politikusok megörvendeztetni fogyatkozó számú híveiket. Nyíltan persze nem hangoztatják, már csak azért sem, mert nem érnek rá a szavazókkal kommunikálni, újabb és újabb belső egyeztetések kötik le az energiáikat. Ma például az MSZP elnöksége tárgyal a miniszterelnök-jelöltről, azaz Botka Lászlóról.

Joó Hajnalka Itthon

Botka: Szegeden túl nincs miről tárgyalnom Orbán Viktorral

„Nem hinném, hogy a városfejlesztési terveken túl másról is fogunk beszélni, a magam részéről ugyanis nem tudok olyan témát, amiben egyet tudnánk érteni” – mondta a hvg.hu-nak Szeged MSZP-s polgármestere arra a kérdése, milyen témákkal készül a miniszterelnökkel való január végi találkozójára.

hvg.hu Itthon

Botka ultimátumot adott a baloldali pártoknak

Vagy támogatják a pártok, hogy ő legyen a miniszterelnök-jelölt, vagy gyorsan találnak egy másik támogatható vezetőt – üzente Botka László az Index szerint a baloldali pártok vezetőinek. A szegedi polgármester tavaszig adott időt a döntésre.

hvg.hu/MTI Itthon

Támogatja Áder lehetséges kihívóját az MSZP

Az MSZP álláspontja szerint Majtényi László a magyar közélet kiemelkedő alakja, olyan ember, aki tudományos és közéleti munkásságával egyaránt bizonyította elkötelezettségét a demokratikus jogállam és a hatalom nélküliek képviselete mellett.

hvg.hu Itthon

Még rejtély, miért nevette szét a sajtótájékoztatóját Kunhalmi Ágnes – videó

Kabaréba fulladt a szocialista Kunhalmi Ágnes pénteki sajtótájékoztatója, amelyet a kormány 2016-os évének értékeléséről tartott. Nem tudni, mitől volt jókedve a képviselőnek, mert szombaton már nem akart nyilatkozni. A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára azt mondta: biztos már szilveszteri hangulatban volt a képviselő, aki szerinte úgy zárta az évet, ahogy az MSZP töltötte: teljes összevisszaságban – tudósított az RTL Híradó.

hvg.hu Itthon

Megerősödött az év végére az MSZP

A Republikon Intézet felmérése szerint fél éve nem támogatták ennyien az MSZP-t. Az is kiderült, hogy a Jobbikra leginkább a fiatal választók szavaznának.

1 2 3 4 5 6 7
284
A címlapról ajánljuk