hvg.hu Gazdaság

Közlekedési cég perli 800 millió forintra Nyíregyházát

A tömegközlekedési cég még korábban perelte be a nyíregyházi önkormányzatot, mert szerintük a város nem ellentételezte a szolgáltatásaikat teljeskörűen. Az ítélkezési szünet kellős közepén dönthet a Nyíregyházi Törvényszék a követelésről.

hvg.hu Itthon

Lehet, hogy nem épül a stadion mellé sportcsarnok is Kisvárdán

Kiesett volna a pikszisből Seszták Miklós, egykori fejlesztési miniszter? Volt hír arról, hogy ultimátumot adott Orbánnak, hogy miniszter lesz vagy lemond a mandátumáról is. Ő tagadott, maradt is képviselő, de a kisvárdai sportcsarnok építése csúszhat.

hvg.hu Itthon

Seszták tagadja, hogy zsarolta volna Orbánt

Sajtóhírek szerint a fejlesztési miniszter azzal fenyegette meg korábban Orbán Viktort, lemond, ha nem kap külön tárcát. Seszták a Hír TV-nek cáfolta, hogy ilyen történt volna.

Sztojcsev Iván Gazdaság

Megéri Orbán miniszterének lenni?

Jó anyagi körülmények között léphetnek hátrébb azok a miniszterek, akik nem folytatják az új kormányban a munkájukat. Az utódaik között lehet olyan is, akinek pénzben visszalépés lesz a kormánytagság.

hvg.hu Gazdaság

Bártfai-Mager Andrea lehet a fejlesztési miniszter

A 2016 óta postaügyért és a nemzeti pénzügyi szolgáltatásért felelős kormánybiztosként dolgozó Bártfai-Mager Andrea válthatja Seszták Miklós fejlesztési minisztert a 444.hu értesülése szerint.

1 2 3 4 5 6 7
10

A címlapról ajánljuk