hvg.hu Gazdaság

Tíz év fegyházat és milliárdos pénzbüntetést kért az ügyész Putyin egykori miniszterére

Putyin "uralkodása" idején most először vádolnak minisztert megvesztegetési pénz elfogadásával Oroszországban. Az ügyész kemény büntetést kért Putyin egykori gazdasági miniszterére. Akinek a fegyház mellett 500 millió rubelt (több mint 2,2 milliárd forint) kellene befizetnie az államkasszába. A védelem a vádlott felmentését kérte.

hvg.hu Gazdaság

A szerencsés kezű honatya háromszor is nyert a lottón

Az ukrán Radikális Párt vezére, Oleg Ljasko összesen 571 ezer hrivnyát (valamivel több mint 5,6 millió forintot) nyert az ukrán nemzeti lottón. A szerencsés honatya a nyereményt fel is tüntette a korrupcióellenes ügynökség honlapján közzétett vagyonnyilatkozatában. De politikai ellenfelei nem hisznek a szerencséjében.

MTI/hvg.hu Gazdaság

4-es metró: a közgyűlés szerint is Demszkyék sara a sok szabálytalanság

A Fővárosi Közgyűlés szerdán elfogadta a 4-es metró korrupcióját vizsgáló munkacsoport jelentését, amely az akkor kormányzó és Budapestet irányító MSZP–SZDSZ-t nevezi meg felelősként az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) által feltárt szabálytalanságokért. Demszky Gábor volt főpolgármester egy nyomozást megszüntető rendőrségi határozattal válaszolt a közgyűlési döntésre.

1 2 3 4 5 6 7
77

A címlapról ajánljuk