hvg.hu Világ

Határozottabb visszazsuppolást ígér a leendő német belügyminiszter

„Átfogó tervem van a menedékkérelmi ügyek gyorsabb elbírálására, s a határozottabb visszazsuppolási politikára” – jelentette ki Horst Seehofer kijelölt német belügyminiszter. Hozzátette: erős államra van szükség, hogy meg lehessen védelmezni a liberális értékeket.

Kaufmann Balázs Itthon

Tiborcztól Orbánig – a NER legnagyobb menekülései

Orbán Viktor veje pánikba esve menekült csütörtökön kollégánk elől, az ijedtségen túl azonban legalább attól nem kell tartania, hogy a NER-bulikon rajta nevetnek majd. Ebben a körben ugyanis az ilyen reakció nem szokatlan. Összeszedtük az elmúlt évek menekülő-válságának ikonikus pillanatait. Szavazzon, ön szerint melyik volt a legütősebb.

hvg.hu Itthon

Lázár: Nem szoktam annyit hazudni

A saját maga, valamint csatlósai felkötését pedig nem tervezte, csatlósai eleve nincsenek. Online fogadóórát tartott Makón a miniszter.

MTI Itthon

Már egész Európába menekülteket vizionál Orbán

Az Európai Egyesült Államok létrejötte azt jelentené, hogy "nekünk egy bevándorlókontinensünk lesz" bevándorlóországgá tett Magyarországgal – mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Magyar Tudományos Akadémián, az Igazságügyi zsebtörvénytár című kiadvány bemutatóján.

hvg.hu Itthon

Orbán három éve még világkvótát akart

A kormány legújabb ellensége az ENSZ, kampányt is indítottak ellenük. A magyar kabinet szerint az ENSZ azt akarja, folyamatosan fogadjunk be menekülteket. Nem egész három éve még Orbán is valami hasonlóról beszélt.

Dercsényi Dávid Itthon

Orbán, a hősies gátőr: a menekülthullám lement, a rettegés maradt

Az elmúlt négy évben szakpolitikai kérdéssé vált a menekültek és gazdasági bevándorlók kezelése, valamint a határvédelem. Cikksorozatunk első részében felvázoljuk, hogyan robbant be (a Jobbik által!) a köztudatba a migrációs válság, hogyan talált Orbán Viktor új értelmet politikájának, és hogyan maradt velünk a para akkor is, amikor újra egyedül maradtunk az országban.

1 2 3 4 5 6 7
201

A címlapról ajánljuk