szerző:
hvg.hu

A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat Facebook-oldalán azt írták, hogy megvan a mai jócselekedetük.

„Örömmel jelentjük, hogy a Budapest Műszaki Egyetem tetőteraszán rekedt kacsacsalád mentése és a családegyesítés sikeres volt” – írják a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat Facebook-oldalán. A kedden kora este közzétett poszthoz videót is csatoltak: először a kacsamamát engedték el, ő repült egy kört, majd a csibék következtek, ők szép sorban kitotyogtak a dobozból egyenesen a vízbe, valószínűleg a Dunába. Arról nincs hír, hogy került a kacsacsalád a BME tetőteraszára.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!