szerző:
hvg.hu

Júliusban megkezdték az Igazi Csíki Sör magyarországi forgalmazását, amihez a cég egy interaktív térképet is készített, amin megyékre bontva lehet látni, hol bukkannak fel az újabb viszonteladók.

Miközben a Heinekennel viaskodott, megkezdte a termelést második gyárában is az Igazi Csíki Sör, amivel megnégyszerezte napi 12 ezer literes kapacitását. Ezzel nem titkolt céljuk volt betörni a magyar piacra is, ahol országosan öt logisztikai elosztó központot hoztak létre. Bár elvétve eddig is lehetett kapni a sört, mostanra közel 4000 viszonteladóval szerződtek le. Ezeket az érékesítési pontokat lehet megtalálni a cég honlapján található interaktív térképen, megyékre bontva.

Jamie Oliver budavári éttermében is csapolják

Sörcsörte: Dávid nyerésre áll Góliáttal szemben

Már felbukkanásával megrángatta az oroszlán bajszát az Igazi Csíki Sör, amely a Heineken Ciuc (csíki) Prémium sörére licitált rá, erre a holland márka rögtön bírósághoz fordult. Eddig 3:1 a kis, székelyföldi sörfőzdének, de a meccs elmehet akár az Európai Bíróságig is.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!