szerző:
hvg.hu

Júliusban megkezdték az Igazi Csíki Sör magyarországi forgalmazását, amihez a cég egy interaktív térképet is készített, amin megyékre bontva lehet látni, hol bukkannak fel az újabb viszonteladók.

Miközben a Heinekennel viaskodott, megkezdte a termelést második gyárában is az Igazi Csíki Sör, amivel megnégyszerezte napi 12 ezer literes kapacitását. Ezzel nem titkolt céljuk volt betörni a magyar piacra is, ahol országosan öt logisztikai elosztó központot hoztak létre. Bár elvétve eddig is lehetett kapni a sört, mostanra közel 4000 viszonteladóval szerződtek le. Ezeket az érékesítési pontokat lehet megtalálni a cég honlapján található interaktív térképen, megyékre bontva.

Jamie Oliver budavári éttermében is csapolják

Sörcsörte: Dávid nyerésre áll Góliáttal szemben

Már felbukkanásával megrángatta az oroszlán bajszát az Igazi Csíki Sör, amely a Heineken Ciuc (csíki) Prémium sörére licitált rá, erre a holland márka rögtön bírósághoz fordult. Eddig 3:1 a kis, székelyföldi sörfőzdének, de a meccs elmehet akár az Európai Bíróságig is.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!