szerző:
hvg.hu

A Virgin Kitchen angol gasztrobloggere Barry Lewis, YouTubeos vlogjában magyar ételeket kóstolt.

Meglepő módon ez alkalommal nem a gulyás-pörkölt vonalon ámuldozott  a brit szakács, hanem sokkal hétköznapibb magyar „különlegességeket” kóstolt, mint például a Duna kavics vagy a Balaton szelet – ami Lewis szerint a magyar fővárosban lévő híres folyóról vagy tóról kapta a nevét -

A videót itt nézheti meg feliratosan:

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!