szerző:
hvg.hu

Zártkörű rendezvényen dugta össze a fejét az Apple vezérigazgatója, a Tesla CEO-ja és az Alphabet első embere néhány komoly pozícióban ülő republikánussal, hogy mit kéne tenniük Donald Trump elnökjelöltségének megbuktatása érdekében.

Az Apple vezérigazgatója, Tim Cook, a Tesla vezérigazgatója Elon Musk és az Alphabet vezérigazgatója, Larry Page részt vett egy olyan exkluzív rendezvényen, ahol a központi téma: megakadályozni Donald Trumpot, hogy a republikánusok elnökjelöltje lehessen a közelgő elnökválasztáson.

Tim Cook nem a megoldást mutatja

A Huffington Postra hivatkozó Business Insider szerint a Georgia egyik privát szigetén tartott rendezvényen a hírek szerint a republikánus párt vezetői közül is többen (mint a szenátusi többséget vezető Mitch McConnell, illetve a házelnök Paul Ryan) jelen voltak, de a fórum zárt ajtók mögött zajlott.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!