szerző:
hvg.hu

A helyszínen készített fotók alapján úgy tűnik, hogy helytelenül vésték fel Tiszavasvári nevét a 4-es metró Rákóczi téri megállójának falára. A szóvégi „i” lemaradt ugyanis.

Múlt héten jelentették be, hogy a 4-es metró Rákóczi téri megállója is megkapta a szükséges engedélyeket. Ezen az állomáson a magyar települések neveit vésték fel a falakra.

A helyszínen készített fotón azonban feltűnik, hogy Tiszavasvárit helytelenül Tiszavasvárként tüntették fel, vagyis lehagyták a szóvégi „i” betűt a Vasvári Pál személyének emléket állító Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei város nevéből – írja a szerencsivalasz.hu.

A fotók itt láthatóak.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!