szerző:
hvg.hu

Hétfőn a gyerekek kabátban is fáztak a volt szegedi Ságvári-gimnáziumban, ezért a harmadik óra után mindenkit hazaküldtek – írja a Délmagyar.hu.

Hazaküldték hétfőn a harmadik óra után az összes középiskolás diákot a Szegedi Tudományegyetem Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumból – vagyis az egykori Ságváriból, annyira hideg volt – írja a Délmagyar. A lap szerint a téli szünetben nem fűtötték az iskolát, és emiatt hétfőre sem sikerült kellően felfűteni, ezért aztán volt olyan osztályterem, ahol 10 fok sem volt.

A lap megkérdezte az iskolát fenntartó Szegedi Tudományegyetemet arról, hogy mi volt az oka annak, hogy nem volt fűtés a suliban, de keddre ígértek választ a Délmagyarnak.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!