szerző:
hvg.hu

Nem Kölnben, és nem is szilveszterkor készült az a videó, amelyet a köztévé kedden mutatott be a német városban történt molesztálásokról.

"Több tucat migráns vesz körül egy szőke nőt, akinek esélye sem volt a menekülésre. Hiába kiabált és próbálta újra és újra ellökni magától a migráns férfiakat, azok nem engedték. A videót valószínűleg telefonnal készítette az egyikük, hosszan mutatja a dulakodást" – írták a Híradó hírportálján arról a felvételről, amely a köztévé állítása szerint szilveszterkor készült Kölnben.

©

Csakhogy a videó valójában egy holland nő megtámadását ábrázolja a kairói Tahrir téren, még 2013-ban – közölte a Comment blog, amely ezt az eredeti felvételt is megtalálta a YouTube-on. Ugyanez a videó bukkant fel január 10-én ismét a YouTube-on, de most azt írták alá, hogy Kölnben készült szilveszterkor.

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.