szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Szalai Vivien, az Andy Vajna-féle TV2 frissen kinevezett hírigazgatója együtt fotózkodik Rogán Cecíliával és Kaminsky Fannival, Orbán Viktor honlapjának szerkesztőjével, Habony Árpád volt feleségével. A fényképet Kaminsky nyilvános Facebook-oldalán találtuk.

A TV2 közleményben jelentette be, hogy Szalai Vivient, bulvárkönyvek szerzőjét, a Story magazin főszerkesztőjét nevezték ki az Andy Vajna által megvásárolt TV2 hírigazgatójának. Azurák Csaba, az eddigi hírfőnök egy esti napi háttérműsorral vigasztalódhat.

Szalai Vivien a Színes Bulvár Lap, majd új nevén Bors munkatársa volt 2003 és 2011 között, majd Ómolnár Miklós főszerkesztő áthozta a Story magazinhoz, hogy aztán Szalai 2014-ben a helyére ülhessen. Hírigazgatóként nincs releváns szakmai tapasztalata. Szalai írt könyvet luxusprostituáltakról, Stohl Andrásról, dubajozásról, megírta Zuschlag János történetét is – a Stohl-könyv két mondatáért a Budapesti Fegyház és Börtön Zrt. beperelte a szerzőt és a színészt, de végül a Fővárosi Ítélőtábla nem találta megalapozottnak a gyanút, és kártérítés helyett bocsánatkérésre kötelezte csak őket.

Barátnők - A jobb szélen Szalai Vivien, középen Kaminsky Fanni, a szelfit Rogán Cecília készíti
©

Egy ideig az tartotta lázban a kajakosnál szélesebb celebvilágot, hogy ő készíti fel a férjét, Kökény Roland olimpiai bajnokot a riói olimpiára.

Hogy lehet egy ilyen szakmai előélettel a megújuló TV2 hírigazgatójává válni?

A kinevezés körülményeiről nincsenek releváns információink, mindenesetre rengeteg közös fotó mellett Kaminsky Fanni nyilvános Facebook-oldalán találtunk egy fényképet, melyen Szalai együtt szelfizik Rogán Cecíliával, Rogán Antalnak, a miniszterelnökségi kabinetiroda vezetőjének a feleségével, illetve Kaminskyvel, Habony Árpád volt feleségével, Orbán Viktor Facebook-oldalának üzemeltetőjével, Orbán bizalmasával.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!