szerző:
hvg.hu

A Fidesz alelnöke a Magyar Időknek adott interjújában azt mondta, se a választási irodánál megjelent kopaszokat, se a népszavazási kezdeményezést beadó Erdősi Lászlónét nem ismeri. Állítása szerint a kopaszok nem a Ferencváros alkalmazottjai, a sorozatos időközi választási vereségekre pedig csak jó kormányzással válaszolhat a Fidesz.

„A választási irodánál felsorakozott fiatalembereket még csak látásból sem ismerem. Ők nem az FTC alkalmazottai” – mondta Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke és az FTC elnöke a Magyar Időknek adott csütörtöki interjújában. Hozzátette, a népszavazási kezdeményezést beadó Erdősi Lászlónét sem ismeri, férjéről pedig, aki Herceghalom fideszes polgármestere, nem is hallott korábban. Tudomása szerint a „polgármesternek a mai napig terhelt a viszonya a helyi Fidesszel”.

Kubatov azt is elmondta, hogy miután hazatért az Egyesült Államokból, megkérdezte személyi titkárát, akinek korábbi gimnáziumi osztálytársa ott volt a választási irodánál, de Kubatov munkatársa azt mondta, hogy már hosszú ideje nem találkoztak a kérdéses személlyel. A Fidesz alelnöke úgy látja, hogy “a baloldal mindig botrányt akar” és bízik benne, hogy a vizsgálat után ki fog derülni az igazság. Egyben “mélységesen elítéli”, hogy ilyen helyzetek egyáltalán előfordulhatnak.

Kubatov szerint előfordulhat, hogy valamelyik kopasz a Fradi Securitynek dolgozik, de mint elmondta, a cégnek nagyon sok dolgozója van, ezért elképzelhető, hogy egy-egy FTC meccsen feltűntek. „Hogy ki politizál és azt milyen módon teszi, a Ferencváros – mivel nem politikai szervezet – nem kérheti számon.” Ugyanakkor azt is elmondta, hogy a vénaszkennerre szükség van, ezért a jövőben is maradni fog, de szeretné, hogy minél több ember legyen kint a meccseken.

A vasárnapi boltbezárásról pedig azt mondta, hogy ha lesz népszavazás, akkor egy jó kampánnyal meg lehet nyerni azt. Úgy látja, hogy a magyar kisvállalkozókat pozitívan érintette az intézkedés.

A salgótarjáni időközi választásról azt mondta, hogy az MSZP és a Jobbik összejátszott és háttéralkut kötöttek, ami Kubatov szerint a „demokrácia és a választóik elárulása”. A sorozatos vereségekre folyamatos jó kormányzás lehet a Fidesz válasza, véli az FTC elnöke.HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!