szerző:
hvg.hu

Szerda reggel beadta felmondását Hermann Gábor, a Tények riportere – írja a Népszabadság. Kedden Kőrösi Gábor szerkesztő-riporter, a reggeli kiadás műsorvezetője távozott a TV2 hírműsorától.

©

A Népszabadság beszélt Hermann Gáborral, megerősítette a hírt, de nem kívánt hozzátenni semmit.

A lap úgy tudja: ő sem akar részt venni a politikai karaktergyilkosságokban, amelyeket az új hírigazgató, Kökény-Szalai Vivien rendelt meg, és számára is vállalhatatlanná vált a TV2.

Hétfőn hasonló okok miatt mondott fel Szabó Tibor, a TV2 Tények riportere, kedden pedig Kőrösi Gábor, a Tények szerkesztője és műsorvezetője.

Velük együtt majdnem 10 munkatárs távozott már a TV2 hírcsapatából önként vagy kényszerűségből egy hónap alatt, amióta Kökény-Szalai Vivien, a Story magazin korábbi főszerkesztője lett a TV2 új hírigazgatója.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!