szerző:
hvg.hu

A Heart Ibiza kedden töltötte fel legújabb promóvideóját, amelyen Habony Árpád a 25. másodperc környékén, egy aranybékát szopogató nő mögött tűnt fel egy szemvillanásra, de a videót pár óra múlva leszedték a Facebook oldalukról és a Youtube-ról is.

Habony Árpádot a 444.hu egyik olvasója szúrta ki még tavaly a gazdagok egyik kedvencének számító ibizai szórakozóhely reklámfilmjében. A videó Habony számára nem volt túl előnyös. A videót pár hónappal ezelőtt az eredeti közzététel helyén privátra állították, az Origo arról is írt, hogy ki is vágták belőle Habonyt. Nem egyértelmű, hogy mi történt, azonban az eredeti videót a klub honlapján megtaláltuk, eredeti hosszúságban, Habony Árpáddal együtt.

A mostani videón is ugyanaz a nő szerepel Habonnyal egy snitten, és a miniszterelnöki tanácsadó ruhája is azonosnak tűnik, így vélhetően a két felvétel ugyanakkor készült.

A felvételt a YouTube-ról ugyan nem sokkal később leszedték, de a klub oldalán még megtekinthető!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!