szerző:
hvg.hu

Esősre fordul az időjárás, főleg szerdán várható sok csapadék, erős széllel. A csúcshőmérséklet 15 fok körül valószínű. Még szürkébb őszi idő jön.

Kedden a Dunántúl nyugati, délnyugati részén több lesz a felhő, helyenként kisebb eső, zápor is lehet, másutt változóan felhős, száraz időre számíthatunk, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. A szél megélénkül, főként a Dunántúlon meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 16 fok között várható.

Szerdán már északkeleten is erősen megnövekszik a felhőzet, több helyen eredhet el az eső, legkisebb eséllyel északkeleten, a legtöbb csapadék pedig a nyugati határnál hullhat. A szél helyenként megélénkül. A hajnali 3, 8 fokról 7, 14 fokig melegszik a levegő.

Csütörtökön többnyire erősen felhős, párás időre számíthatunk, több helyen eshet az eső. A szél mérsékelt marad, 8 és 13 fok között alakul a nappali csúcs.

©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!