szerző:
hvg.hu

Esősre fordul az időjárás, főleg szerdán várható sok csapadék, erős széllel. A csúcshőmérséklet 15 fok körül valószínű. Még szürkébb őszi idő jön.

Kedden a Dunántúl nyugati, délnyugati részén több lesz a felhő, helyenként kisebb eső, zápor is lehet, másutt változóan felhős, száraz időre számíthatunk, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. A szél megélénkül, főként a Dunántúlon meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 16 fok között várható.

Szerdán már északkeleten is erősen megnövekszik a felhőzet, több helyen eredhet el az eső, legkisebb eséllyel északkeleten, a legtöbb csapadék pedig a nyugati határnál hullhat. A szél helyenként megélénkül. A hajnali 3, 8 fokról 7, 14 fokig melegszik a levegő.

Csütörtökön többnyire erősen felhős, párás időre számíthatunk, több helyen eshet az eső. A szél mérsékelt marad, 8 és 13 fok között alakul a nappali csúcs.

©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!