szerző:
hvg.hu

A nő kómában van, nem lehet tudni, hogy felépül-e.

Mint arról beszámoltunk, egy 26 éves férfi, Cs. Norbert szombatról vasárnapra virradó éjszaka bement a XVII. kerületben egy Újlak utcai házba, ahol lelőtt egy férfit, aki a helyszínen meghalt, majd a lakásban lévő nővel kiment az utcára, őt is meglőtte, majd saját magát is. A támadót és a nőt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, de a támadó később belehalt sérüléseibe.

Mint kiderült, a támadó a nő korábbi párja volt, a gyilkosságot pedig végignézhette a nő két és fél éves gyermeke is.

A Blikk most azt írja, a támadó már évek óta zaklatta a fiatal anyukát, aki viszont többször is megmondta neki, hogy nem akar tőle semmit. A 21 éves nő, É. Vivien nemrég egy munkatársával kezdett új életet, amit Cs. Norbert nem tudott feldolgozni, ezért támadt rá a párra. Kifigyelte, hogy mikor érnek haza, majd éjszaka rájuk rontott a lakásukban.

A férfi azonnal lelőtte a nő párját, mire a nő a gyermekével együtt menekülni kezdett. Karjában a gyerekkel kijutott a házból, egy háztömbbel arrébb viszont utolérte őt a zaklató, aki a gyerek szeme láttára főbe lőtte a nőt, majd saját magát is.

A Bors azt írja, a támadó már a mentőben belehalt a sérüléseibe, a nő szülei pedig azt mondták, É. Vivienről nem lehet tudni, hogy felépül-e, jelenleg kómában van.

A kisgyereket a Heim Pál Gyerekkórházba vitték megfigyelésre, ahonnan először nevelőszülőkhöz kerül. A nő szülei azt is elmondták, a kislány apja Németországban él, de ők szeretnék felnevelni a gyereket.