szerző:
hvg.hu

Shadia Nugud március 2-ától töltött be igazgatói pozíciót a médiavállalatnál, de Vajna érkezésével távozik. A tartalom és kreatív igazgatósághoz tartozó területek ideiglenesen közvetlenül a vezérigazgató irányítása alá kerülnek, ez pedig egyelőre még Andy Vajna és Kovács Andrea Mária.

Shadia Nugud 2015. január 11-ével távozik a TV2 Csoport tartalom és kreatív igazgatói pozíciójából.

A szakember 2015. március 2-ától töltött be igazgatói pozíciót a médiavállalatnál. A távozását követően a tartalom- és kreatív igazgatósághoz tartozó területek ideiglenesen közvetlenül a vezérigazgató irányítása alá kerülnek. A területet érintően az új struktúrát hamarosan bejelentik.

A tulajdonosváltás körüli bizonytalanságok nyomán egyelőre a hírek szerint egyelőre Simon Zsolt és Yvonne Dederick távozó tulajdonos-igazgatók helyett Andy Vajna és az érdekeltségeit összefogó holding ügyvezetője, Kovács Andrea Mária lettek a vezető tisztségviselők a csatornánál, bár az őszi bejelentés szerint a volt RTL-vezér, Dirk Gerkens vezeti majd a Vajna-féle TV2-t.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!