szerző:
hvg.hu

Csütörtök délelőtt óta lehalt, illetve akadozik a Telekom mobilhálózata, a hívásokkal is gond van és mobilnetezni se lehet. A cég a hiba feltárását és kijavítását ígéri.

Több órája észlelik országszerte a telekomosok, hogy valami nem stimmel: a mobilnet is leállt, egyesek telefonálni sem tudnak.

A Telekom Facebook-oldalát ellepték a panaszok, az oldal kezelője az egyik hozzászólásban azt írta: országos szintű hibáról van szó, a hiba feltárása, és a mielőbbi megoldás megtalálása még folyamatban van.

"A délelőtti órákban mobilinternet-szolgáltatási problémákat tapasztaltunk, a hiba egyes esetekben kihatással lehet a beszédforgalomra is. A probléma kivizsgálása és elhárítása folyamatban van, sajnos egyelőre nem tudunk pontos időponttal szolgálni" – írta az oldal kezelője egy másik kommentben.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!