szerző:
hvg.hu

A Roland Divatház nyerte az úszóvébé formaruha-pályázatát, a vállalat több mint 211 millió forintért tervezi meg és szállítja le a nemzetközi úszószövetség és a szervezőbizottság embereinek hivatalos öltözékét.

Összesen 815 fő részére 5705 ruhadarabot kell megterveznie és leszállítania a tendernyertes Roland Divatháznak a vizes vébére – derül ki az EU elektronikus közbeszerzési értesítőjéből. A vállalat a 224,451 millió forintra becsült beszerzést 211,411 millió forintért tudja teljesíteni.

Ezért az összegért a szervezőbizottság és a FINA embereinek fejenként 2-2 blúzt/inget és szoknyát/nadrágot, valamint 1-1 blézert/zakót, kendőt/nyakkendőt és övet tervez meg és szállít a Roland. Így egy szett hét darabból áll, és csaknem 260 ezer forintba kerül.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
Zelki Benjámin Itthon

Elszállt költségek: 57 százalékkal drágul az úszó-vb gyaloghídja

A költségek csak egyre nőnek: az eredeti tervekhez képest 425 millió forintért építenek egy 27 méter hosszú és 5 méter széles gyalogos- és kerékpáros hidat a Dagály uszoda mögötti Rákos-patak fölött. A hídra vonatkozó 155 millió forintos árnövekedést a legutóbbi közgyűlés fogadta el, mert az indoklás szerint a beérkező ajánlatok jóval drágábbak lettek.