szerző:
MTI

Nem szűnik meg, hanem a regionális műsorokban lesz hallható szeptembertől a Ki nyer ma? című rádiós vetélkedő műsor - cáfolták közleményükben a csütörtöki sajtóhíreket az MR1-Kossuth Rádió évtizedek óta futó népszerű műsorának szerkesztői.

A különböző internetes fórumokon keringő híresztelésekkel szemben a népszerű Ki nyer ma? szeptemberben is tovább folytatódik az MR1-Kossuth Rádióban, a szokott időben, 12 óra 48 perces kezdettel - közölte a távirati irodával Szombathy Zita menedzser, továbbá Magyar Kornél és Némethy Attila szerkesztő.

A műsor készítői és a rádió kommunikációs irodájának nevében adott tájékoztatás szerint a műsor az őszi struktúraváltozás után sem szűnik meg, hanem az MR regionális műsoraiban lesz hallható az ismert vételkörzetekben, a rövid és középhullámú csatornákon.

A Ki nyer ma? című komolyzenei műveltségi vetélkedő, ami a Kossuth adó népszerű műsora, 38 éve fut Játék és muzsika 10 percben alcímmel. A vetélkedő a Magyar Rádió Márványterméből és más, külső helyszínekről jelentkezett, és Cigány György volt az, aki a műsorvezetők közül a legtöbbször tett fel kérdéseket a vetélkedő résztvevőinek.

HVG Hetilap

Such György: "Itt voltunk, és itt is maradunk"

Nem csak politikai, bizonyos érzelmi függetlenségre is szükség van a közszolgálati rádió sikeres átszervezéséhez - mondja Such György (46 éves), a múlt hét óta új arculattal jelentkező Magyar Rádió (MR) elnöke.