szerző:
hvg.hu

A Tysont alakító Kiss József február 2-án hunyt el. Súlyos sérüléseibe a kórházban halt bele.

A budakeszi Fő utcában, a városháza előtti zebránál ütötte el egy figyelmetlen autós február 2-án, délután az 51 éves Kiss Józsefet, aki Tysont alakította az Argo-filmekben. Gerinc- és koponyatörést szenvedett, nem sokkal kórházba szállítása után hunyt el – írja a szerdai Blikk.

A lapnak a baleset hírét a rendőrség megerősítette. Az egyik helyi portál szerint a férfit a helyszínen még újra tudták éleszteni.

Kiss Józseftől a Facebookon búcsúzott el Árpa Attila, az Argo-filmek rendezője és a Tankcsapda együttes is.

A kétgyermekes Kiss József egy interjúban mesélt korábban arról, hogy a Necropolis című film révén került a kamera másik oldalára. A filmgyárban dolgozott, volt helyszínbiztosító, büfés, világosító, majd éppen kellett egy kopasz színész, és ezzel a szereppel végül őt bízták meg.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!