szerző:
hvg.hu

A tetoválás vonalai közé elrejtettek egy úgynevezett QR kódot, és azt egy (például) android operációs rendszert használó mobiltelefon segítségével beolvasva a tetoválás életre kel - számol be a különlegességről a Marketing imho blog.

Az animált tetoválás elkészítése a Ballantine's "Human API" közösségi média kampányának a része volt. Maga az alkotás több, mint négy órán át készült. A munka folyamatát élőben nézhették az érdeklődők, sőt, nem csak nézhették, de a Facebook alkalmazásnak köszönhetően kommentezhették is. Amikor pedig az alkotás elkészült, a mester beszkennelte okostelefonjával a kép megfelelő részét, azt, ahol a rajz a QR kódot is tartalmazta, a színes vonalak pedig életre keltek - olvasható a blogon. Kíváncsi a tetoválásra, és az elkészítésére? A Marketing imho blogon megnézheti a videót.
hvg.hu Napi merítés

Átverés a facebookos tetoválás

Egy nő 152 ismerősének profilképét tetováltatta magára; azokét, akik állítólag meghatározták az életét – járta körbe a világot a hír. Mára kiderült: csupán reklámról volt szó - olvasható az Urbanlegends.hu legendavadász oldalon.